kr 55,000.00

SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK!

SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde1SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde2SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde3SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde4SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde5SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde6SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde7SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde8SYLFREKK RUSSEBIL MED SPEILTAK! - Bilde9

Annonsedetaljer

 • Russebilnavn: LUKSRUSFELLEN 2018
 • Bilmerke: Volkswagen
 • Modell: Caravelle TDI
 • Årsmodell: 1998
 • Km.stand: 317.000
 • Registreringsnr.: ZE64715
 • EU-godkjent: Ja
 • Årsavgift inkl.: Nei
 • Omreg.avgift inkl.: Nei
 • Antall seter: 8
 • Drivstoff: Diesel
 • Girkasse: Manuell
 • Utstyr: Hengerfeste, Air Condition, Lydanlegg, Klimaanlegg, Sentrallås, Servostyring, ABS-bremser, Airbag
 • Fylke: Møre og Romsdal
 • Gate: Åsskardvegen 106
 • Postnr.: 6650
 • Poststed: SURNADAL
 • Kontaktperson: Kristine Holte
 • Telefonnr.: 91776536
 • Annonsert: 22. mai 2018 10:27
 • Utløper: 31 dager, 1 time

Beskrivelse

Da er tiden kommet for å selge vår kjære russebil, Hallgeir!

Da vi tok over russebilen var det minimalt å gjøre under panseret, så vi brukte tiden på å gjøre interiøret best mulig. Bilen holder derfor en gjennomgående høy standard både mekanisk og utseendemessig, og var en komplett russebil vi var råfornøyde med i russetiden. Interiøret er stilrent, og bilen kan enkelt innredes etter konsept. Både jentegrupper og guttegrupper vil ha stor glede av denne bilen!

*MEKANISK*
Bilen går på diesel og bruker lite drivstoff, virkelig en fordel for russebudsjettet! Bilen er en 98-modell og har derfor et litt nyere utseende i forhold til mange russevans. Utsiden er malt i en nydelig og sterk, klassisk farge (bengalakk), og har klistremerker som er lette å fjerne. Mekanisk sett er bilen i svært god stand. Anlegg og selve bilen drives av tilsammen tre batterier. Den er EU-godkjent ut russetiden til russ 2020. (Stor fordel for både dere og neste års russ!)

Vi har byttet smådeler;
* Glødeplugger
* Temperaturgiver til glødingen
* Reim til dieselpumpe
* Bremseklosser bak
* Batteri

Vi kjøpte helt nye dekk rett før russetiden, så dette slipper dere tenke på. (Med tidenes RÅESTE russebilfelger!) Bilen er veldig god og behagelig å kjøre både ved kort- og langveiskjøring. Den gode svingradiusen er også et stort pluss!

*INTERIØR*
* 8-seter; to framseter og 3+3 seter bak. Alle setene trekt i svart imitert skinn. (Ser bra ut, og er en fordel ved vasking.)
* Nytt bord; Hvitt med ”glass”-plate. Ytterlige borddeler i stålgrå og svart. Bordet er alt i alt stilrent og eksklusivt. Spilleren er praktisk plassert under bordet, og styres med USB eller bluetooth samtidig som flere kan lade.
* Ledlys i både tak og gulv. Plenty av fargevalg og kombinasjoner! To fjernkontroller følger med, og begge lysene reagerer på begge fjernkontrollene, hvilket er en god sikkerhet å ha skulle man være så uheldig å miste en fjernkontroll.
* Rått tak gjør denne vanen unik! Vi har lagt speilfolie i hele taket i bakrommet. Det er veldig fint utført, og er en underholdende attraksjon. Det gjenspeiler også alt lyset inne i bilen, og gjør rommet mye større og mer eksklusivt.
* Lysegrå gulvparkett lagt i år, fint avrundet med stålgrå list. (Det er en skikkelig fin finish som gir bilen det lille ekstra i forhold til teppegulvet som var der fra før, og er lettere å vaske.)
* Svarte plater er lagt under setene for å skjule ledninger og diverse. Gulvrommet er fint belyst av ledlysene, og fremstår eksklusivt og ryddig.
* Bakluken er lakkert svart for å fremheve ledlysene bedre og gjøre rommet mer eksklusivt. Lakken kan fjernes om ønskelig. Foran bakruten står det nå et ledlysskilt som også ga bilen vår særpreg. Det blinker eller fader i ulike mønstre, eller lyser i valgt farge. Det kan enkelt redesignes etter kjøpers ønske eller tas ut!
* God lagringsplass! Vi kunne fint ha med oss en bag hver (mellom førersetene og den bakovervendte seteraden), i tillegg til at vi hadde et eget oppbevaringsområde for mat, drikke og russerekvisita. Vi så på det som en fordel å kunne oppbevare ting adskilt fra sitteområdet. (Mindre rot) Området rundt framsetene er også veldig romslig til glede for sjåføren, og en fordel om vi ville oppbevare noe ekstra eller ha med passasjerer.

*LYDANLEGG*
Et av bilens største høydepunkter er det kraftige lydanlegget fra Digital Designs! Det ble målt til 145 desibel i frontruta.
* 2 x svært kraftige 15” subber (To DD Redline 715 drevet av en Dynabel BF7501 på 2500w)
* 4 x høyttalere
* 4 x diskanter

Det drives av FIRE forsterkere og to batterier! Verdien ligger på litt over 35.000 samlet, og anlegget er kun to år gammelt med unntak av én splitter ny sub som ble byttet i år. Basskassen er stilren, og spesialbygd for denne bilen. Anlegget spiller svært høyt, men forholdet mellom lyd og bass er likevel godt balansert. Det spiller bra både inne og ute, noe vi fikk oppleve da anlegget vårt utløste bilalarm på en bil på parkeringsplassen. ;)) Bassen er virkelig noe for seg selv. Må høres! Anlegget er pålitelig, og er bygd over tre år av samme fagperson.

*SIKKERHET*
Bilen fikk masse skryt for teknisk tilstand, både på EU-kontroll og tilstandssjekk. Alle de fremovervendte setene har trepunktsbelte! Det er montert brannalarm og brannslukkingsapparat. Vi har hatt hodestøtter på alle setene, men tre av støttene følger ikke med.

FØLGER MED OM ØNSKELIG:
* Smådeler
* Lyslenke til bord
* To ekstra sett dekk

Ta gjerne kontakt for mer info eller flere bilder, eller kom innom for å se! Denne bilen må oppleves!

Annonse-ID 2375b03e271487a5

  

Rapporter problem

Processing your request, Please wait....